Choď na obsah Choď na menu
 


1. EPIZÓDA

Zahrajte si neobyčajnú hru s tajuplnými príbehmi. James Brolin ponúkne päť príbehov - ktoré z nich napísal scenárista, a ktoré priniesol sám život?

1. príbeh - Žena v zrkadle

Monu prenasledujú desivé predstavy, v zrkadle sa jej zjavuje mŕtva žena s ranou na krku. Jednej noci vnikne do domu zlodej a vrah, ktorý Monu napadne. Zachráni ju prízrak tajomnej ženy v zrkadle?

2. príbeh - Elektrické kreslo

Odsúdený vrah, Ray, čaká v cele smrti na vykonanie rozsudku. Ray je nevinný, pre svoje tvrdenie však nemá dôkazy. Ray je pripútaný na elektrické kreslo, je jeho osud uzavretý?

3. príbeh - Posledné stretnutie

Jedného dňa zavolá speváčka Vicky svojmu manželovi Calovi a dcére. Chce sa s nimi po návrate z turné zísť v klube pri letisku. Podnik ale už dlhšiu dobu nefunguje. Kedysi tu mali Cal a Vicky svoje prvé rande a zamilovali sa do seba. Vicky ale na ohlásené rodinné stretnutie nedorazí. Čo sa stalo?

4. príbeh - Guľka

Sharon sa chystá osláviť s manželom Johnom sviatok sv. Valentína. Na jej prekvapenie však po príchode z práce domov zisťuje, že John ju podvádza s inou. Sharon v záchvate zúrivosti chytí zbraň, John sa jej snaží zabrániť vystreliť, no vzápätí zaznie výstrel a Sharon je mŕtva. Sharonina najlepšia priateľka túži po pomste a chce Johna zastreliť. Podarí sa jej to?

5. príbeh - Dom snov

Daniel a Alisha si chcú kúpiť dom. Alishe sa noc čo noc opakuje zvláštny sen, v ktorom sa prechádza po dome snov. Čoskoro Alisha zisťuje, že dom z jej sna je skutočný a rozhodne sa ho za každú cenu získať. Splní sa jej sen?

Sledujte 1. epizódu Verte neverte už v stredu 27. 6. o 21:55 na TV Barrandov a tipujte, ktoré príbehy sú skutočné, a ktoré sú len výmyslom scenáristov.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.