Choď na obsah Choď na menu
 


 3. EPIZÓDA

Zahrajte si neobyčajnú hru s tajuplnými príbehmi. James Brolin ponúkne päť príbehov - ktoré z nich napísal scenárista, a ktoré priniesol sám život?

1. príbeh - Vyvolávanie duchov

V jeden večer sa rozhodne partia kamarátok vyvolať ducha. Najskôr to berú ako veľkú zábavu, no neskôr sa im niekoho skutočne podarí privolať zo záhrobia. Duch im oznámi, že zomrú. Vydesené dievčatá od strachu hodia vyvolávaciu tabuľku do kozubu. Na druhý deň ráno jedno dievča zmizne a jej kamarátky nájdu ohorenú tabuľku na stole. Kto s nimi hrá desivú hru?

2. príbeh - Muž a jeho televízia

Brad trávi väčšinu svojho času sledovaním televízie. Z tohto dôvodu ho chce opustiť aj jeho žena. Presne v momente, keď sa mu rozhodne oznámiť, že od neho odchádza, dostane Brad infarkt. Privolaní lekári sa márne snažia zachrániť jeho život. Stane sa zázrak?

3. príbeh - Znamenia zo záhrobia

Manželia Patty a John v sebe našli spriaznené duše, no znenazdajky John zomiera. Johnov priateľ, maklér Kris, Patty oznámi, že John preinvestoval všetky ich peniaze, a aby jej pomohol, požičia jej tisíc dolárov. Patty si začne hľadať prácu, listuje inzerátmi a v tom dostane zvláštne nutkanie investovať do akcií. Vďaka tipom zo záhrobia získa Patty imanie a príde na to, ako vlastne John "stratil" ich peniaze.

4. príbeh - Neviditeľný priateľ

Malá Elis trávi väčšinu času so svojím imaginárnym priateľom Sydneym. Elis vie o veciach, ktoré jej mama nehovorí, napríklad vie, že jej kamarátka sa ocitla v smrteľnom nebezpečenstve. Taktiež vie o smrti svojej tety ešte skôr, než zazvoní telefón, všetko jej to vraj povedal Sydney. Uverí tomuto priateľstvu jej mama?

5. príbeh - Rozchody a zmierenia

Steven a Brenda boli dokonalý pár, neskôr však prišli hádky a napokon aj koniec ich manželstva. Brenda sa odsťahovala na druhý koniec USA, no netuší, že do rovnakého mesta sa presťahoval aj Steven. Raz večer celkom náhodou obaja počúvajú rovnakú rozhlasovú stanicu. Počas večernej šou ich moderátor začne presviedčať, aby sa dali opäť dokopy. Podarí sa im to?

Sledujte 3. epizódu Verte neverte už v stredu 11. 7. o 22:00 na TV Barrandov a tipujte, ktoré príbehy sú skutočné, a ktoré sú len výmyslom scenáristov.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.