Choď na obsah Choď na menu
 


 4. EPIZÓDA

 0.jpg

Zahrajte si neobyčajnú hru s tajuplnými príbehmi. James Brolin ponúkne päť príbehov - ktoré z nich napísal scenárista, a ktoré priniesol sám život?

1. príbeh - E-mail

Právnická kancelária rieši pozostalosť zámožného muža, všetok jeho majetok má pripadnúť jeho neteri. Nečakane však príde právnikovej asistentke, Lori, záhadný e-mail, ktorý údajne písal mŕtvy, ten tvrdí, že žena v jeho kancelárii nie je jeho neter, ale podvodníčka. Vďaka e-mailom zo záhrobia Lori odhalí podvodníčku a nájde pravú dedičku.

2. príbeh - Desivá jazda

Tri vysokoškoláčky sú pozvané na večierok, cesta je únavná, diaľnica vedie tmavým lesom, navyše sa spustil lejak. Keď jedno z dievčat zazrie billboard, zídu z hlavnej diaľnice k motorestu. Žiadnu reštauráciu ale nanájdu, a tak sa vrátia na hlavnú diaľnicu, tam zistia, že došlo k závalu a keby jedno z dievčat nevidelo neexistujúci billboard, zostali by pochované pod tonami bahna.

3. príbeh - Tajomstvo rodinnej hrobky

Keď nevyrovnaná Dori zomrela, dostala jej matka infarkt. Obe boli uložené do rodinnej hrobky. Hrobka je však opakovane devastovaná, miestny šerif tuší, že ide o niečo viac, než miestny vandalizmus. Neskôr farár prezradí šerifovi, že matka Dori týrala. Otec nechá matkinu rakvu premiestniť a od tej doby je v hrobke kľud.

4. príbeh - Wheezer

Zac a jeho pes, Wheezer, sú nerozlučná dvojica. Zacova matka má pocit, že hlavne vďaka psiemu kamarátovi sa Zac vyrovnal so smrťou otca. Potom ale príde k nešťastiu, Wheezera zrazí auto. Zac je nešťastný, pochová Wheezera na záhrade, v noci sa však stane niečo neočakávané, Wheezer ožil a vrátil sa k Zacovi.

5. príbeh - Neznámy pacient

Doktor Sanders slúži prvú noc na pohotovosti, jedným z jeho pacientov je neznámy muž s infarktom. Primárka Sandersovi nariadi, aby neplytval časom a prostriedkami na muža, ktorý zrejme nie je poistený a aj tak zomrie, Sanders neposlúchne, muža sa však aj napriek jeho snahe nepodarí oživiť. Krátko potom dorazí do nemocnice žena, ktorá tvrdí, že v nemocnici zomrel jej otec, jeho nekrológ vraj čítala v novinách. Žena spozná v neznámom mužovi svojho otca, nie je ale možné aby čítala jeho nekrológ, muž bol mŕtvy len pár hodín, navyše nikto netušil, ako sa muž volá.

Ktoré príbehy sú založené na skutočnosti, a ktoré sú len výmyslom scenáristov? Sledujte 4. epizódu v stredu 18. júla o 21:55 a vyskúšajte si svoj úsudok!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.